Η αγωνιστική παρένθεση στην καθημερινότητα της Stoiximan Basket League και της Ευρωλίγκας, ονομάζεται κύπελλο Ελλάδας.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια έγινε κατανοητό, πως οι ανατροπές και οι εκπλήξεις παραμένουν πάντα στο τραπέζι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η συνηθισμένη «κοιλιά» που κάνουν οι πρωταγωνίστριες ομάδες της ευρωπαϊκής κορυφής τέτοιο καιρό αλλά και συγχρόνως το τρομερό φορμάρισμα του Άρη που είναι χωρίς αμφιβολία το θέμα μπασκετικής συζήτησης των ημερών.

Σήμερα, στη 2η ημέρα διεξαγωγής ο Ολυμπιακός θα βρεθεί απέναντι στο Περιστέρι. Κάθε συνάντηση των «ερυθρόλευκων» με το Βασίλη Σπανούλη έχει ειδικό ενδιαφέρον, όπως θα είχε κάθε τέτοια περίσταση.

Η Stoiximan φωτίζει κομμάτια για ποντάρισμα, είτε αυτά αφορούν σε ενισχυμένες αποδόσεις, είτε Bet Builder.

Ενδεικτικά, 4+ τρίποντα του Αιζέια Κάνααν, δίνονται σε απόδοση 3.50, ενώ στο 4.00 αποτιμώνται τα 3+ τρίποντα του του Κένι Γουίλιαμς.

Δεν αγνοεί κανείς τους διακριτούς ρόλους ανάμεσα σε φαβορί και outsider και αυτά τα παιχνίδια έχουν στοιχηματικό νόημα να τα προσεγγίζει κανείς εστιάζοντας στα ατομικά και όχι στα ομαδικά.

Σε σχέση με το Bet Builder, ο Άλεκ Πίτερς, θα ανταμείψει με απόδοση 5.30 όποιον ή όποια πιστέψει στο 15+ σε πόντους, το 6+ σε ριμπάουντ και το 2+ σε ασίστ.

Ο άλλος προημιτελικός, θα φέρει στο κέντρο του παρκέ για τζάμπολ, τον Προμηθέα και τον Πανιώνιο. Σύνηθες φαινόμενο σε νοκ άουτ αγώνες κυπέλλου το να παίζουν ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες, όμως φέτος, ο «ιστορικός» επικοινωνεί ανοιχτά με τη Stoiximan Basket League στην οποία επιδιώκει διακαώς να επιστρέψει αποδεικνύοντας το εμπράκτως.

Ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του Ηλία Παπαθεοδώρου και του ‘Άρη Λυκογιάννη, έρχεται με διπλό Bet Builder. Νίκη Προμηθέα και περισσότεροι πόντοι στον Αγώνα από τον Χάντερ Χέιλ, στο 3.00 και 16+ πόντοι από Χέιλ και από Κάουαν.

Την ίδια στιγμή, οι αγορές του Παναθηναϊκός - Άρης (17/2 - 18:00) είναι ήδη ενεργές.

Όλα αυτά, σε μια προπαρασκευή της κορύφωσης του Final 8 στο Ηράκλειο, μέχρι και τον τελικό της Κυριακής.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρει τα… κατατόπια της Λουντογκόρετς ο Ντεσπόντοφ, σκληρό ματς για την ΑΕΚ, βίοι παράλληλοι για Παναθηναϊκό & Βικτόρια

Champions League: Για το πρώτο από τα τρία βήματα πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καϊράτ!

Καϊράτ-Ολυμπιακός: Τελευταία ευκαιρία με... Ελ Κααμπί

Stoiximan Super League: Δεσπόζει το ντέρμπι Θεσσαλονίκης, «πονηρή» έξοδος για Παναθηναϊκό, με φόρα η ΑΕΚ με Ατρόμητο

Stoiximan Super League: Με ροτέισον και Στρεφέτσα ο Ολυμπιακός, ψάχνεται ακόμη ο ΟΦΗ

Stoiximan Super League: Ζόρικη έξοδος για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ντέρμπι αποδείξεων για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Ώρα Ευρώπης: Ευκαιρία για ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπραν, με μομέντουμ ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Στουρμ, μετράει δυνάμεις η ΑΕΚ

Champions League: Γεμάτη προβλήματα η Ρεάλ, γεμάτος πάθος ο Ολυμπιακός στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκης!

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Η πρόκληση και το προαπαιτούμενο

Παναθηναϊκός-Παρτίζαν: “Βομβαρδισμός” από την περίμετρο