Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται στα προκριματικά του Euro 2024 το ερχόμενο σαββατοκύριακο. ΙΣΡΑΗΛ-ΚΟΣΟΒΟ (19:00 - 25/03): Ιδιαίτερη αμφίρροπη αναμέτρηση στο Τελ Αβίβ όπου το Ισραήλ υποδέχεται το Κόσοβο. Δύο ομάδες που έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού, αφού αρέσκονται στο να έχουν σφιχτές άμυνες και να χτυπάνε στην κόντρα. Βέβαια, οι γηπεδούχοι όταν παίζουν εντός έδρας παίρνουν την κατοχή και προσπαθούν να δημιουργήσουν, αλλά θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Κοσοβάρους οι οποίοι είναι φουλ αμυντική ομάδα.

Πρώτο λόγο στα μάτια μας έχει η ισοπαλία στο 3.45, σε ένα φαινομενικά πολύ κλειστό παιχνίδι. Επίσης, ως δεύτερη επιλογή αξίζει το Ισραήλ over 5.5 κόρνερ (1.98).

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ (21:45 - 25/03): Μεγάλο ματς στο Ροζαλέντα της Μάλαγας, αλλά θα ήταν μεγαλύτερο αν έπαιζε ο Χάαλαντ για τους Νορβηγούς, οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν χωρίς το… υπερόπλο τους λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά, οι Σκανδιναβοί είναι αρκετά επιθετική ως ομάδα και αναμένεται να ψαχτούν κόντρα στους Ισπανούς, οι οποίοι επιθυμούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να σκοράρουν διαρκώς.

Έχει προβάδισμα για να επιβεβαιωθεί το 1 & OVER 2.5 GOALS (2.10), όπως και το Μοράτα any time scorer (2.05). Φυσικά, αξίζει το ρίσκο στο over 1.5 goal ημίχρονο (2.85).

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ (21:45 - 25/03): Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι και στο Πολιούντ του Σπλιτ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σφιχτές αλλά μπορούν και να βρουν γκολ. Διότι θα θελήσουν να κάνουν μια πρεμιέρα με το δεξί, κυνηγώντας το αποτέλεσμα. Είναι άλλωστε οι δύο από τις τρεις ομάδες (παρέα με την Τουρκία) που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης από τον όμιλο.

Αξίζει το ρίσκο με το 1Χ & UNDER 2,5 GOALS (2.00), όπως και στη συνέχεια να ποντάρουμε στο Κανένα γκολ πριν το 32:00 (1.88). Θεωρητικά ενδέχεται κλειστό παιχνίδι με λιγοστά τέρματα.

ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ (19:00 - 26/03): Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί και αουτσάιντερ στο «Γουέμπλεϊ», όπου η Αγγλία αναζητά το τρίποντο απέναντι στην Ουκρανία για να κάνει από την αρχή μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Η Αγγλία είναι μια εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα, αλλά στις μεγάλες διοργανώσεις πάντα κάτι κάνει και τα… χαλάει. Η Ουκρανία από τη μεριά της είναι μια στιβαρή και ψυχωμένη ομάδα, βρίσκει μεγάλα αποτελέσματα, όμως την Κυριακή έχει δύσκολο έργο στο Λονδίνο.

Πάμε με το 1 & Under 3.5 goals (1.98), ενώ σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Σάκα θα τον επιλέξουμε για anytime scorer (2.70).

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45 - 26/03): Νέα… εποχή στην εθνική Πορτογαλίας με τον Φερνάντο Σάντος να αποχωρεί και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να αναλαμβάνει τα ηνία. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να… επιστρέφει ουσιαστικά μετά τα όσα έγιναν προ μηνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως το Λουξεμβούργο που ναι μεν είναι βελτιωμένη, αλλά χαμηλής δυναμικότητας, οι Ίβηρες ξέρουν τι να κάνουν.

Και φυσικά, με έναν αρκετά πιο επιθετικογενή προπονητή, αναμένεται να δούμε μια Πορτογαλία που θα ψάχνεται διαρκώς για να σκοράρει και να προσφέρει θέαμα. Ψάχνοντας τις αποδόσεις, βλέπουμε πως το εύρος των γκολ του αγώνα να είναι 3-5 προσφέρεται στο 1.70 και αξίζει. Η Πορτογαλία να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα (2.05) έχει αξία επίσης.

ΜΑΛΤΑ-ΙΤΑΛΙΑ (21:45 - 26/03): Άλλη μία αναμέτρηση με αουτσάιντερ και φαβορί, με μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας και μια ομάδα με… υψηλά στάνταρ. Η Ιταλία θέλει να βάλει από νωρίς βάσεις πρόκρισης, είναι ανανεωμένη και έχει αρκετούς νέους και νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, οι οποίοι της προσθέτουν ενέργεια και ένταση. Κόντρα στη Μάλτα δεν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αλλά δεν βλέπουμε να ανοίγει και υπερβολικά το σκορ.

Πρώτη μας επιλογή το Επόμενο γκολ μέχρι (γκολ 1) 20:00 (2.15), ενώ αξίζει ένα fun bet του τύπου Πρώτο ημίχρονο ακριβές σκορ 0-1 (2.80).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube