Ξέσπασε στο Τζιμπουτί η Αιθιοπία. Την πρώτη της νίκη για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάση του Μουντιάλ όσον αφορά την αφρικανική ζώνη πέτυχε η ομάδα του Τεφέρι. Με αποτέλεσμα να φτάσουν τους έξι βαθμούς και να βρεθεί στην 4η θέση. Οι ηττημένοι διατηρήθηκαν τελευταίοι με έναν βαθμό.

Δύο παίκτες των γηπεδούχων έκαναν χατ-τρικ. Το χορό των γκολ άνοιξε στο 19’ ο Ντέστα, ο οποίος είδε στο 19’ την μπάλα να αναπηδά έπειτα από προσπάθεια Γουόρκου και να του στρώνεται, με τον ίδιο να εκτελεί από κοντά. Ακολούθως ανέλαβε δράση ο εξτρέμ Νασίρ (34’, 37’), ο οποίος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51’ με τον Ακινμπινού, αλλά ένα λεπτό μετά σκόραρε ο Ντέστα. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ψηλά με τα πέναλτι από Νασίρ (58’) και Ντέστα (70’).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τέσσερις νέοι κανονισμοί που θα έχουν ισχύ από το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τραμπ για συμμετοχή εθνικής Ιράν στο Μουντιάλ: «Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να έρθουν, για την ασφάλειά τους»

Αποσύρει τη συμμετοχή του από το Μουντιάλ το Ιράν!

Ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα του Μεξικό ενδέχεται να δώσει στον Οτσόα το… 6ο Μουντιάλ!

Ξανά στην εθνική Ρουμανίας ο Μαρίν για το… Final 4 για το Μουντιάλ

Σέινμπαουμ για Μουντιάλ: «Εγγυημένη η ασφάλεια» – Στο τραπέζι με FIFA τα μέτρα προστασίας

«Vinicius Law» στο Μουντιάλ: Αλλαγές στο VAR και αυστηρές ποινές για κάλυψη στόματος

Το Ιράν απειλεί με αποχώρηση από το Μουντιάλ λόγω των βομβαρδισμών από ΗΠΑ και Ισραήλ!

Μουντιάλ 2026: Έλεγχος σε ασφάλεια και μετακινήσεις στο Μεξικό μετά από επαφή Σέινμπαουμ-Ινφαντίνο

Στον… αέρα οι επτά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μασαχουσέτη λόγω κόστους!