Παρούσα στη φάση των "32" του Europa League, θα είναι Σάλτσμπουργκ, ενώ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και η Σέλτικ. Η αυστριακή ομάδα επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-1 στο "Μαξιμίρ" με τον Σοριάνο να σημειώνει δύο γκολ, ενώ οι "Καθολικοί" με το 1-1 στη Ρουμανία, βρίσκονται 5 πόντους μπροστά από τη Ντιναμό και δύσκολα θα χάσουν κι αυτοί την πρόκριση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 10
ΣΕΛΤΙΚ 8
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 3
ΑΣΤΡΑ 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΣΕΛΤΙΚ 1-1
(79' Γουίλιαμ - 32’ Γιόχανσεν)

Η Σέλτικ, τρία λεπτά μετά από μια υπέροχη επέμβαση του Γκόρντον σε σουτ του Σεϊντού Γιαχάγια, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, καθώς μετά από μια πρόσκρουση στο τείχος, σε φάουλ του Μιουλγκριου, ο Γιόχανσεν έπιασε ένα ντεμί-βολέ και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της Άστρα για το 0-1. Στο 79ο λεπτό όμως, ο Γουίλιαμ κατάφερε να νικήσει τον Γκόρντον με ένα εξαιρετικό σουτ και να μην επιτρέψει στους Σκωτσέζους να πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκριση. Στις καθυστερήσεις, αποβλήθηκε ο Λάμπαν για σκληρό φάουλ στον Μιούλγκριου.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-5
(60’ Ενρίκεζ- 40’, 64’, 85 Σοριάνο, 59’ Καμπλ, 72’ Μπρούνο)

Μετά από ωραία μπαλιά του Κεϊτά, ο πρώτος σκόρερ της περσινής διοργάνωσης, Τζόναθαν Σοριάνο κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 59’ ο Κάμπλ με ένα σουτ που παρά την προσπάθεια του Ιμπάνιες κατάληξε στα δίχτυα. Το σκορ ήρθε να μειώσει ο Ενρίκεζ με προσωπικό γκολ, αφού πέρασε δύο αμυντικούς έκανε το 1-2 στο 60ο λεπτό. Ωστόσο ο Τζόναθαν Σοριάνο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, στο 64’ με ένα πλασέ από τη γραμμή της περιοχής, έκανε το 1-3. Ο Ίλσανκερ έβγαλε την ασίστ στον Μπρούνο για το 1-4, ενώ ο Σοριάνο έκανε το χατ-τρικ για το 1-5 από την κορυφή της περιοχής.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

Μπενίτεθ: «Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά - Η πορεία μας ήταν αρκετά καλή μέχρι σήμερα»

Νικολογιάννης: «Πλήρωσε τις αδυναμίες του ο Παναθηναϊκός - Χυδαία η αντιμετώπισή του από την UEFA όλη τη σεζόν»