Επιβλητική πρόκριση στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου πήρε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας 23-4 του Νηρέα Χαλανδρίου στα ημιτελικά.

Με επίδειξη δύναμης από τα πρώτα λεπτά του ματς, οι ερυθρόλευκες επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους και έδωσαν ραντεβού με τη Βουλιαγμένη (προκρίθηκε νωρίτερα με νίκη επί του Ρεθύμνου) στο ματς που θα κρίνει την κατάκτηση του ιστορικού πρώτου τροπαίου του νεοσύστατου θεσμού.

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο 31/3) στις 13:30, με μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο Νηρέας, από τη μεριά του, δεν κατάφερε να κοντράρει το καταιγιστικό σύνολο του Χάρη Παυλίδη, μένει όμως με την ευχαρίστηση της συμμετοχής στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Κορυφαία για τις «ερυθρόλευκες» ήταν η Αβραμίδου με πέντε τέρματα, ενώ ακολούθησε η Έγκενς με 4.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-0, 7-2, 5-0.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 1.
Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Κονταλέξη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Κάσσαρη, Αγγελίδη, Οικονομίδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube