Οι δύο «Δικέφαλοι» καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να προσπεράσουν τα εμπόδια της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Τράμπζονσπορ στα playoffs του Europa League.

Το πιο δύσκολο έργο έχει σαφέστατα η ΑΕΚ, η οποία πάει στην Τουρκία για να πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο. Δηλαδή να ανατρέψει το 1-3 του ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» ταλανίζεται από πολλά εσωτερικά προβλήματα και συνεχίζει να απογοητεύει με την απόδοσή της, ενώ πλέον θα πορευτεί δίχως τον Καρντόσο στον πάγκο.

Η λογική λέει πως ο «Δικέφαλος» θα μπει με επιθετικές διαθέσεις και θα προσπαθήσει να βρει ένα γκολ από νωρίς για να αποκτήσει ψυχολογία και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ βρίσκουμε πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς με ικανοποιητικές αποδόσεις.

Ένα εξ αυτών το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με το να επιτευχθεί το τελευταίο γκολ στο διάστημα «81’-λήξη κανονικής διάρκειας», που πληρώνει 10.50. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ, σκόραραν και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, ενώ στη ρεβάνς φαντάζει πολύ πιθανό να ανοίξει το παιχνίδι όσο πλησιάζει προς το φινάλε του.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει την ανατροπή κι ενώ περιμένει πολλά από τους μεσοεπιθετικούς του. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να επιχειρήσει αρκετά σουτ για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ολλανδός χαφ, σε συνδυασμό με το να προκριθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρεται σε απόδοση 3.50 στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΕΚ
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΚΟΛ 81-ΛΗΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 10.50

ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ
Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ 3.50

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube