Στο γήπεδο που η εθνική Γερμανίας έγραψε ιστορία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εντυπωσιακή νίκη 7-1 επί της «σελεσάο», το Μινεράο, η Ρίβερ Πλέιτ σημείωσε μία σπουδαία νίκη και πέρασε στην επόμενη φάση του Copa Libertadores.

Συγκεκριμένα, οι «εκατομμυριούχοι» επικράτησαν με σκορ 3-0 μέσα στην έδρα της Κρουζέιρο και πέρασαν εκείνοι στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αν και είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι από τους Βραζιλιάνους.

Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης ο Κάρλος Σάντσες, ύστερα από ασίστ του Τεόφιλο Γκουτιέρες. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους στο 45’ με φοβερή κεφαλιά του Χόναταν Μαϊδάνα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Λεονάρντο Πόνσιο είχε χάσει την ευκαιρία να σκοράρει εκείνος.

Το τελικό σκορ (3-0) και την πρόκριση της Ρίβερ στη επόμενη φάση έγραψε ο Κολομβιανός φορ, Τεόφιλο Γκουτιέρες, ο οποίος έκανε… πάρτι στη βραζιλιάνικη άμυνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Οι ενδεκάδες

Κρουζέιρο: Φάμπιο, Μάικε, Μανοέλ, Μπρούνο Ροντρίγκο, Μένα, Ενρίκε, Ουίλιανς (72' Ζοέλ), Ντε Αρασκαέτα (46' Γκαμπριέλ Σαβιέρ), Μαρκίνιος, Ουίλιαν (56' Άλισον), Λεάντρο Νταμιάο.

Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μερκάδο (61' Πεσέλα), Μαϊδάνα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Βανχιόνι, Κρανεβίτερ, Πόνσιο (73' Μαγιάδα), Κάρλος Σάντσες, Ρόχας, Μόρα, Τεόφιλο Γκουτιέρες (79' Γκονσάλο "Πίτι" Μαρτίνες).
*κόκκινη 87' Γκαμπριέλ Σαβιέρ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube