Την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βιντσέντσο Μοντέλα, αλλά με μία προϋπόθεση, έχει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, εφόσον η εθνική ομάδα της Τουρκίας καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, τότε ο Ιταλός τεχνικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας ως το 2030.

Ο Μοντέλα έχει βελτιώσει θεαματικά την Τουρκία, ενώ έχει μπροστά του τον εκτός έδρας τελικό με αντίπαλο το Κόσοβο (31/03, 21:45). Εφόσον η Τουρκία βγει νικήτρια, τότε θα επιστρέψει σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 24 χρόνια. Τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2002 στο Μουντιάλ της Νότιας Κορέας!

Στον ημιτελικό, η ομάδα του 52χρονου προπονητή κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλβανίας, επικρατώντας με σκορ 1-0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»