Όμως, με την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων με Λιχτενστάιν και Λετονία, οι διεθνείς του «Δικεφάλου» επέστρεψαν κανονικά στη Θεσσαλονίκη και έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι συμμετείχαν στον αγώνα με τη Λετονία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς του "Καραϊσκάκης".

Το πρόγραμμα της ημέρας αφιερώθηκε στην τεχνική, με μεταβιβάσεις εν κινήσει και υποδοχή της μπάλας, αλλά, κυρίως, στην τακτική με μια άσκηση κατά την οποία οι αμυντικοί έπρεπε να μεταβιβάσουν την μπάλα στους επιθετικούς.

Στον κανονικό ρυθμό επέστρεψε ο Ίνιγκο Λόπεθ, αφού ολοκληρώθηκε η σιωπηρή τιμωρία του, ενώ Γεωργιάδης, Λίνο, Λάζαρ και Λόρενς ακολούθησαν ατομικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.