Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος ήταν πως ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φλίσκας, και ο βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργος Μαλαδένης, γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ευχές του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Οι δυο τους μετά το τέλος των ασκήσεων προχώρησαν στο καθιερωμένο κέρασμα, ενώ νωρίτερα το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του.

Θετικά ήταν τα νέα και από τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα ατομικά προγράμματα, καθώς οι Κρίστοφερ και Μπεξαβανίδης ακολούθησαν κανονικά τις σημερινές ασκήσεις ενώ μόνο οι Παπαστεριανός και Δεμένικος συνέχισαν ξεχωριστά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

TAGS: Ξάνθη