Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος ήταν πως ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φλίσκας, και ο βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργος Μαλαδένης, γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ευχές του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Οι δυο τους μετά το τέλος των ασκήσεων προχώρησαν στο καθιερωμένο κέρασμα, ενώ νωρίτερα το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του.

Θετικά ήταν τα νέα και από τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα ατομικά προγράμματα, καθώς οι Κρίστοφερ και Μπεξαβανίδης ακολούθησαν κανονικά τις σημερινές ασκήσεις ενώ μόνο οι Παπαστεριανός και Δεμένικος συνέχισαν ξεχωριστά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!

«Πρώτη» για τον Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ με φατούρο

TAGS: Ξάνθη