Χωρίς προβλήματα αλλά σε πολικές θερμοκρασίες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι χαρακτηριστικό πως η θερμοκρασία στο γήπεδο της Τούμπας την ώρα του προγράμματος των παικτών του Ίβιτς ήταν στους -7 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός έριξε το βάρος κυρίως στις στημένες φάσεις, ενώ η προπόνηση δεν κράτησε περισσότερο από μία ώρα. Θυμίζουμε πως ο προπονητής του «δικέφαλου του Βορρά» είχε ανακοινώσει την αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» από την Παρασκευή.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Όσοι έμειναν εκτός προπονήθηκαν στις 11.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.