Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφήνουν πίσω τους τις ήττες από Ολυμπιακό και Λιέτουβος Ρίτας και στρέφονται στο ματς της Δευτέρας με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία άρχισε επί της ουσίας σήμερα, χωρίς τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, στον οποίο δόθηκε η δυνατότητα να πάρει κάποιες ανάσες αφού μετά τον τραυματισμό του έπεσε στα βαθιά. Είναι πιθανό ο Κροάτης γκαρντ να μείνει εκτός στο προσεχές παιχνίδι και να κρατήσει δυνάμεις για το ματς της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στην Κύπρο για την Ευρωλίγκα. Πάντως διαθέσιμος είναι και πάλι ο Μάικ Μπράμος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ βίντεο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του να αναλύουν στους παίκτες τους τι πήγε στραβά στο ματς της Λιθουανίας και να τους εξηγούν τα λάθη τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: Φινάλε στο 2025 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»