Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας των Χανίων είναι καλό, αφού η ομάδα πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Στη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Μάλεμε, ο Νίκος Αναστόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των τραυματιών Δημήτρη, Μοράλ, Μπεριάν (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), Θέρα και Ναζλίδη (ακολουθούν θεραπεία).

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16.00 και πάλι στο Μάλεμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»