Χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέδο, όπως αναμενόταν, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο (28/1), ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως, επέλεξε να τον προφυλάξει ενόψει της δύσκολης συνέχειας και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο ματς με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο.

Το άλλο θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Νίκλας Χουλτ, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στην Κέρκυρα. Και αυτός, ωστόσο, έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Σεμπάστιαν Λέτο και Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις «5-2», τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την οποία αποτελούν οι: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Μαρινάκης, Μέστο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Ρέις, Ρινάλντι, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube