Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον σπουδαίο νοκ-άουτ προημιτελικό με αντίπαλο τη Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του Ολυμπιακού.
Οι παίκτες του Ρομέν Πιτό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο Final 4, όντας διψασμένοι για μία ακόμη διάκριση. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε επί αυστριακού εδάφους και την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουν τη μάχη τους.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Πλειώνης είναι η μοναδική απουσία για τους Πειραιώτες, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους εξής: Έξαρχος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάνης, Φράγκος, Δάμα, Πρεκατές, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Παναγάκος, Θεοδωρίδης, Παπακανέλλος, Λιατσικούρας, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Λάνα, Πνευμονίδης, Πλις, Κτενάς, Θεοδωρίδης, Γιουσούφ και Σιλά.