Όλο και καλύτερα νιώθει ο Γιώργος Πρίντεζης μέρα με τη μέρα. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ενσωματωθεί πλήρως στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο –όπως όλα δείχνουν- πολύ δύσκολα θα είναι απόλυτα έτοιμος για το σαββατιάτικο (27/12) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Πρίντεζης έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά λόγω της μακρόχρονης απουσίας του από την αγωνιστική δράση, δεν έχει έρθει στο επιθυμητικό επίπεδο. Από την άλλη, αντίστροφα μετρά το χρόνο για την επιστροφή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο νεαρός διεθνής δουλεύει κυρίως στη φυσική κατάσταση, ενώ ακολουθεί και μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε αγωνιστικό επίπεδο μέσα στον Ιανουάριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube