Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μπορεί να λογίζεται ήδη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, παρότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο 24χρονος άσος πήγε το πρωί στο Κορωπί για να προπονηθεί με τους «πράσινους», προκειμένου να μη χάσει ούτε μια μέρα με τη νέα του ομάδα, στην οποία επιστρέφει μετά από πέντε μήνες.

Μέσα στη μέρα θα οριστικοποιηθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τη Λανς για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου και οψιόν για να μείνει ο παίκτης για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει άμεσα τον Κλωναρίδη, καθώς μπορεί να του δώσει λύσεις τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και παίζοντας δίπλα από τον Μάρκους Μπεργκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου στη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ:: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τον Λανουά - Θα τον κρίνουμε στο τέλος»

Αποκάλυψη της «Δίκης»: Ο επικεφαλής του κυκλώματος στοιχημάτισε σε αγώνα play off της SL1!

Νέο δημοσίευμα στην Βραζιλία για Λέο Περέιρα και Ολυμπιακό

Η αγκαλιά με Μανωλά, η ουρά από κόσμο και το αυτόγραφο: Το βίντεο της ΑΕΚ από την επίσκεψη Σαβέβσκι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η… μαγκούρα του Τάισον και η έκρηξη του πάγκου στα γκολ: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Άρης

Ντέμης για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - Άρης: «Αν ήμουν VAR θα τον φώναζα για δύο φάσεις»

Έξι προβλήματα στον Άρη

Τσακίρης: «Μέσα για Σαμψούντα ο Ζίνι - Πάει για συμβιβασμό η ΑΕΚ με τον Μήτογλου»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι αισιόδοξες οι εκτιμήσεις για Γιακουμάκη, είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

Ντέμης: «Υπάρχει πρόοδος στην ΑΕΚ - Γίνεται ξεκάθαρο το στιλ του Νίκολιτς»