Με μία προπόνηση στο Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι (27/2, 21:05).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Ισραήλ με 14 παίκτες, αλλά χωρίς τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και χωρίς προβλήματα όλοι οι διαθέσιμοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ακόμη και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία βαριά ίωση τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να έχει εξαντληθεί αρκετά και έτσι η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!

Απρόσεκτος ο Μίτσιτς, δέχθηκε τεχνική ποινή ενώ είχε 4 φάουλ και αποβλήθηκε!

Ο Οφέρ Γιανάι ξαναχτύπησε: Ατάραχος διαβάζει το βιβλίο του δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του Game 2!

Έμαθε για την τιμωρία του μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς