Με μία προπόνηση στο Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι (27/2, 21:05).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Ισραήλ με 14 παίκτες, αλλά χωρίς τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και χωρίς προβλήματα όλοι οι διαθέσιμοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ακόμη και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία βαριά ίωση τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να έχει εξαντληθεί αρκετά και έτσι η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»