Η Βελέζ Μόσταρ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Πέμπτη (22/07) στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προκριματικά του Europa Conference League, με τον τεχνικό των Βόσνιων να αναγνωρίζει το μέγεθος της ΑΕΚ αλλά να τονίζει με πως «δεν είναι και εξωγήινοι».

Ο Φέτζα Ντούντιτς μίλησε και για τα θέματα απουσιών της ομάδας του, καθώς και την στήριξη που περιμένει από τους οπαδούς.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ανταμοιβή για όσα έχουμε κάνει. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Έχουν δυο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, τον Γκαρσία και τον Μάνταλο. Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν είναι εξωγήινοι.

Ο Ράντοβατς θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Αν το παιχνίδι ήταν σήμερα σίγουρα δεν θα έπαιζε, αλλά το θέλει πολύ. Την ίδια στιγμή, ο Ζβόνικ δεν ήρθε στο Σαράγεβο μαζί μας καθώς στον τελευταίο αγώνα μας γύρισε ο καρπός του.

Περιμένω μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο σε σχέση με τον αγώνα με την Κολερέιν. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου. Το μόνο αίτημά μου από τους παίκτες είναι να δώσουν το 100%».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.