Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας Πακετά στη Μίλαν, με τον προπονητή της Φλαμένγκο, Ντοριβάλ Τζούνιορ, να κάνει λόγο για έναν παίκτη που θυμίζει τον Λούκα Μόντριτς και τον Κέβιν Ντε Μπρούινε!

Η Φλαμένγκο φέρεται να έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει στη Μίλαν τον «νέο Κακά» (όπως τον παρουσιάζουν), έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, όμως ο προπονητής του αρνήθηκε να τον παρομοιάσει με τον παλιό άσο των «ροσονέρι» και υποστήριξε πως θυμίζει περισσότερο τους δύο κορυφαίους, ίσως, μέσους της περυσινής σεζόν.

«Δεν έχω μιλήσει απευθείας με τον παίκτη, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο», είπε ο Ντοριβάλ για τον νεαρό άσο.

«Δεν πρόκειται να χάσει τη συγκέντρωσή του, ούτε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και τον βλέπω ενθουσιασμένο για τη νέα "σελίδα" που ανοίγεται στην καριέρα του.

Διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γράψει ιστορία. Είναι αρκετά παρόμοιος με τους Ντε Μπρούινε και Μόντριτς, όσον αφορά το δυναμισμό του και την ικανότητά του να κάνει τη διαφορά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι ένας ισορροπημένος μέσος
, ολοκλήρωσε το σχόλιό του ο Ντοριβάλ».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube