Η Μπράιτον αντιμετώπισε την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Carabao Cup, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, με τους Κωστούλα και Τζίμα να ξεκινούν το παιχνίδι ως βασικοί στην ενδεκάδα των «γλάρων»!

Ο προπονητής την Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτσελερ, μίλησε για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κωστούλα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, τονίζοντας ότι τον έκανε αλλαγή για λόγους φυσικής κατάστασης και ξεκαθαρίζοντας όμως ότι είναι χαρούμενος με εκείνον και προσθέτοντας ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί απόλυτα στην ένταση της Premier League.

«Έπαιξε πολύ καλά. Έγινε αλλαγή για λόγους φυσικής κατάστασης, για αυτό τον βγάλαμε. Γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του. Τρέχει πολύ. Πρέπει να προσαρμοστεί στην ένταση της Premier League, πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και για αυτό πρέπει να του δώσουμε χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!

Ο Μαντσίνι έβγαλε την ουρά του απ’ έξω: «Είναι προβλήματα της Σίτι, όχι δικά μου»!

«Έχει… σπεσιαλίστες στις εφέσεις το νομικό τμήμα της Μάντσεστερ Σίτι»

Άμεση επιστροφή του Ίσακ στο Λίβερπουλ λόγω προβλήματος τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή