Εκ των έσω θα καλυφθεί όπως φαίνεται στον Άρη το κενό στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Ο Μανόλης Καλογεράκης αποχώρησε όταν έφυγε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα με άλλη διοίκηση από αυτήν που τον έφερε και πήγε στον Πανιώνιο.

Υπάρχει πλέον ανάγκη για έναν ακόμη παίκτη για τον «άσο».

Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποκτηθεί κάποιος.

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, ο οποίος προσλήφθηκε το καλοκαίρι ως προπονητής τερματοφυλάκων θα υπολογίζεται και ο ίδιος για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο ίδιος αποφάσισε μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά θα επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση και αν χρειαστεί θα υπερασπιστεί ξανά την εστία του Άρη για πρώτη φορά μετά το 2009.

Οι «κίτρινοι» έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν στην Γ’ Εθνική μόνο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών και ο Καρατζιοβαλής είναι 39 χρονών, οπότε θα πιάσει τη μια θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης