Σε εγρήγορση βρίσκονται στην ΑΕΚ! Μετά την απομάκρυνση του Ντράγκαν Σάκοτα από τον πάγκο και την τοποθέτησή του στο πόστο του τζένεραλ μάνατζερ, μπαίνουν σε σειρά άλλα «φλέγοντα» ζητήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο έμπειρος φόργουορντ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην «Ένωση» και έτσι εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, εφόσον ο αρχηγός αποχωρήσει τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός νέου παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «4».

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει το θέμα του Φιλ Σκραμπ. Στην ΑΕΚ πιστεύουν στις δυνατότητές του, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποκτήσει τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο 100% στην παρούσα φάση. Συνεπώς, η λύση για τον Καναδό γκαρντ είναι να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και ο πιο πιθανός προορισμός του είναι η Ισπανία και η Εστουδιάντες. Μάλιστα, ο Σκραμπ θα ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για τις τελικές συζητήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»

Κύπελλο μπάσκετ: Σήμερα η 2η αγωνιστική της Α' Φάσης

ΑΕΚ: Αποσύρθηκε από το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων

TAGS: A.E.K.