Εκτός από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που αναμένεται να μεταγραφεί στη Φενερμπαχτσέ, και ο Αρτούρ Μαζουακού φαίνεται πως θα αγωνίζεται του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος μπακ-χαφ παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα, όμως όλα δείχνουν ότι εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» φέρονται να προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας για τον 22χρονο άσο. Πρόκειται σίγουρα για ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Η περίπτωση του Μεδέλ έχει διαψευστεί από τους «ερυθρόλευκους», όμως η Ίντερ έχει τρία αριστερά μπακ και φημολογείται πως έχει προταθεί ο Σαντόν και ο Ντοντό.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιταλικό σύλλογο είναι και ο Βίντιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει πρόσφατα τους Πειραιώτες που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου στην Τρίπολη για να φωτογραφηθεί με την κούπα του πρωταθλήματος

Αποχαιρέτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές η Καλαμάτα

Συγκινητικό αντίο Αμανί στην Κηφισιά: «Μου επιστρέψατε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το χαμόγελό μου»

Παγκάκης: «Στη λίστα Πένια και Ραμάι για τον Παναθηναϊκό - Aνοικτό του Ντε Φράι, δύσκολα ο Κρίστιανσεν»

Στο Βέλγιο για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ ο Μπιανκόν!

Κετσετζόγλου: «Ψηλά ο πήχης για χαφ και στόπερ στην ΑΕΚ-Σε καλό δρόμο του Γιόβιτς»

Κηφισιά και Πόμπο συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2028 - «Ο Τίγρης μένει στο σπίτι του»

Σταματέλος: «Βελτιωμένη πρόταση για τον Σμαΐλοβιτς - Σκέφτεται επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Δεσύλλας: «Ζεστός για Παναθηναϊκό ο Ντε Φράι - Όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη»

«Υπογράφει σήμερα διετές συμβόλαιο με τη Ντιναμό Κιέβου ο Κεντζιόρα», γράφουν στην Πολωνία