Απομακρύνεται ο κίνδυνος αναβολής του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου (17:15).

Η έντονη χιονόπτωση τις πρωινές ώρες είχε δημιουργήσει αμφιβολίες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα έγιναν ηπιότερα τις τελευταίες ώρες και ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη καθαριστεί αρκετά από ειδικά μηχανήματα.

Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την πρόθεση των ομάδων να αγωνιστούν και να μην… τραβιούνται και αύριο στο γήπεδο, ενώ στους παίκτες έχει δοθεί εορταστική άδεια και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν προγραμματίσει διακοπές, οδηγούν στην κανονική διεξαγωγή του ματς.

Φυσικά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον διαιτητή, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, που θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο για να αποφανθεί αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ίδιο τραπέζι πριν τον τελικό ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Γκαγκάτσης και Μπέος

Σημαντικές οδηγίες του ΠΑΟΚ για τον τελικό: «Προέλεγχοι σε δύο ζώνες, εισαγγελική εντολή καταγραφής εικόνας και ήχου»

Τσορμπατζόγλου: «Το δίλημμα για τον τερματοφύλακα και το ερωτηματικό με Μεϊτέ»

Σουργιάς: «Τα πλάνα του Κόντη και oι επιλογές για αντί-Γκονθάλεθ»

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό πριν από τον τελικό: Το βίντεο του sport-fm.gr

Κόντης: «Ιστορικό παιχνίδι που περιμένει όλη η Κρήτη - Μπορούμε να χτυπήσουμε τον τελικό στα ίσα»

Λαμπρόπουλος: «Πιο έτοιμοι φέτος, θα το διεκδικήσουμε στα ίσα»

Λουτσέσκου: «Όσα συνέβησαν φέτος περιγράφουν τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όμως ακόμα εδώ και θέλουμε τον τίτλο»

Το μήνυμα Γκαγκάτση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί μια ουσιαστική τομή για τον θεσμό»

Ζίβκοβιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι»