Η Κρεμόνα είναι πολύ πιθανός προορισμός για τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μέχρι τις 25 Ιουλίου να λύσει το συμβόλαιο του 24χρονου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος εφόσον όπως όλα δείχνουν δεν συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», θα κλείσει στην Κρεμόνα, όπως αναφέρουν στην Ιταλία. Πρόκειται για την Κυπελλούχο Ιταλίας, που έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν.

Εφόσον τελικά ο Αγραβάνης αποχωρήσει, για τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η λύση του Ζήση Σαρικόπουλου, ως τρίτου ψηλού. Ο 30χρονος σέντερ είχε μια καλή σεζόν στην Τσμόκι Μινσκ με 10,1 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά αγώνα στην VTB League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς