Στο ΟΑΚΑ, αλλά όχι το κλειστό γήπεδο, ούτε στο Ποδηλατοδρόμιο, είναι πολύ πιθανό να βρει το δικό της «σπίτι» η μπασκετική ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το Goal, η κυβέρνηση προωθεί τη λύση του γηπέδου τένις και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής έγινε επιθεώρηση του χώρου από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μαζί με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Ντράγκαν Σάκοτα και με την παρουσία ενός ακόμη ατόμου που πιθανότατα ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός.

Οι προδιαγραφές του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ μοιάζουν ιδανικές για ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ που θα είναι πραγματική έδρα. Η χωρητικότητά του είναι 8.600 θεατών και είναι όλο σκεπασμένο, πλην του αγωνιστικού χώρου, που όμως μπορεί να σκεπαστεί με ειδικό θόλο. Κατασκευάστηκε το 1990, αλλά ανακαινίστηκε πλήρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Συνολικά αποτελείται συνολικά από 16 γήπεδα, δύο μικρότερα των 4.300 θεατών και τα υπόλοιπα 13 γήπεδα, 200 θεατών το καθένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε γίνει κουβέντα για το Ποδηλατοδρόμιο τη λύση του γηπέδου τένις είχε προτείνει η Ελένη Αυλωνίτου.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν