Μετά την απόφαση της αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησε σε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, όπως είχαμε ενημερώσει με τους αναλυτικούς λόγους από χθες στο sportfm.gr.

Οι «ερυθρόλευκοι», κατέθεσαν σήμερα με το νομικό τους επιτελείο όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένουν πλέον το ανώτατα δικαστικό όργανο να τους δικαιώσει, καθώς υποστηρίζουν πως έπρεπε η ποινή να προκύψει με δίκαιο ΕΟΚ και όχι ΕΣΑΚΕ, καθώς η αποχώρηση από αγώνα, έγινε σε παιχνίδι κυπέλλου.

Σε αυτή την περίπτωση, θα τιμωρηθούν με ποινή ενός βαθμού από το πρωτάθλημα. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αναμένεται άμεσα, καθώς θα πρέπει να υπάρχει οριστική εξέλιξη στην υπόθεση, πριν την διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που είναι στις 2 Μαρτίου απέναντι στον Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανατροπή με κρεσέντο Φουρνιέ και Ντόρσεϊ: Τα highlights από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ στο επόμενο φιλικό - Θα θέλαμε να μην κάνουμε αλλαγές, αλλά αν χρειαστεί...»

Πρώτο δείγμα θετικό με νίκη επί της Φενέρ στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό!

Πίτερς: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια που έκανα εδώ - Αυτοί οι τύποι θα είναι για πάντα φίλοι μου»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών - Ο κόσμος του Άρη αξίζει παιδιά που είναι... κομάντο»

Ήττα στην Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ - Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Νόλεϊ

H ενημέρωση του Κολοσσού για το ευρωπαϊκό εισιτήριο διαρκείας

Με 13 παίκτες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός - Εκτός οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Περιμένουμε κάποια βήματα μπροστά - Να εντάξουμε έξυπνα Όσμαν και Καλάθη»

Φυσιοθεραπευτές της ΑΕΚ έσωσαν γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στο «Ελ. Βενιζέλος»!