Ο Σεϊντού Κεϊτα χθες μετά από συνάντηση που είχε με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι έμαθε ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τη Ρόμα.

Έτσι από χθες είναι ελεύθερος να συζητήσει το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί.

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητές του είχε το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του επισημαίνοντάς του ότι τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Τον ρώτησε εάν έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα και του ζήτησε πριν λάβει την απόφασή του να περιμένει και την πρόταση του Παναθηναϊκού για να αποφασίσει.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, δεν είναι γνωστό εάν ο Κεϊτά βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Φέρεται ήδη να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες από την Κίνα που είναι ικανές να προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»