Σε πολύ καλό κλίμα μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καλλονή (5-1) στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας συγκεντρώθηκαν οι παίκτες της Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας (21/10).

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ πλέον έχουν στο μυαλό τους το ματς της ένατης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, στο οποίο θέλουν να διατηρήσουν τα καλά αποτελέσματα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι αφού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αμυντικοί-επιθετικοί) δούλεψαν στην τεχνική.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάνταλος και Μερίν, οι οποίοι ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

TAGS: Ξάνθη