Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, ύστερα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» λασπολογούν και συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα… νερά τους και καταλήγοντας πως οι συγκεκριμένες ενέργειες προσφέρουν «άφθονο γέλιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των "καλών παιδιών", να ηρεμήσουν.

Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα... νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.

Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Συμφωνία με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ Τάσο Κουκ

Τρινκιέρι για Μυστακίδη: «Έχει τεράστιους πόρους, αλλά θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο»

Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»

Έτρεχαν με... 117 οι ερυθρόλευκοι: Τα highlights από την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λαρεντζάκης: «Έχουμε χάσει με κάθε τρόπο στα προηγούμενα Final 4, πιστεύω φέτος να έχουμε αίσιο τέλος»

Λυκογιάννης: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες - Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες»

Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός με σούπερ Μιλουτίνοφ και Λαρεντζάκη!

Άρης Betsson: Πάνοπλος με ΑΕΚ

Ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ημίχρονο ο Ολυμπιακός και άγγιξε αυτό του Παναθηναϊκού