Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου να ανατρέψουν την απόφαση που τους κρατά στη Γ’ Εθνική είναι οι άνθρωποι του Άρη αλλά και των υπολοίπων ομάδων που πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους την περασμένη περίοδο.

Τόσο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης όσο και οι υπόλοιποι προσέφυγαν την Τετάρτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο με την ελπίδα πως θα τους δικαιώσει και θα καταφέρουν την επόμενη περίοδο να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Για την ώρα αναμένεται ο ορισμός τακτικής δικάσιμου της υπόθεσης, κάτι που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μετά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την προσεχή Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης