Τρόπο για να αποφορτίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού βρήκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να ακυρώσει το πρωινό χαλάρωμα και αντ’ αυτού όλη η αποστολή έκανε βόλτα στο πάρκο «Retiro» της Μαδρίτης.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Νίκος Ζέρβας

Ο 48χρονος κόουτς δεν θέλει να έχει όλη την ώρα στην… τσίτα τους Πρωταθλητές Ευρώπης και έκανε αυτήν την αλλαγή στο πρόγραμμα για να βγάλει την πίεση από τους παίκτες του.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Μπράιαν Ντάνστον, που έχει χτυπήσει τον αντίχειρα του, δεν πρόκειται να χάσει την αποψινή (20:00) αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο «Palacio De Deportes». Αντιθέτως, αν και έχει σημειωθεί βελτίωση στην κατάσταση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του 29χρονου φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!