Δεν ήταν καλά διαβασμένοι οι άγνωστοι που έβαλαν στο μάτι το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης το οποίο βρίσκεται στην πρόσοψη του ισόγειου κτιρίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Μεσσήνη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Παρ' όλο που κατάφεραν να διαρρήξουν το κτίσμα του Κ.Ε.Π. και να μπουν μέσα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, όταν αποπειράθηκαν να παραβιάσουν και το Α.Τ.Μ. χρησιμοποιώντας πιθανότατα συσκευή οξυγόνου, κάτι δεν πήγε καλά στους χειρισμούς τους και ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να τραπούν σε φυγή.

Οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κορώνης διενεργούν έρευνες στο πλαίσιο της προανάκρισης για να τους εντοπίσουν, ενώ συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από όσα ακούμπησαν οι εισβολείς.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας

Πρέβεζα: Σε πολύωρη εγχείρηση υποβλήθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα