Οι απροσεξίες πληρώνονται στο πρωτάθλημα της Formula 1 και η Williams θα αναγκαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη μετά το ατύχημα του Παστόρ Μαλδονάδο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σουζούκα.

Ο πιλότος ξεκίνησε με το αριστερό αφού στις πρωινές δοκιμές έτρεξε μόλις 12 γύρους και αυτό γιατί στον 12ο είδε τον πίσω αριστερό τροχό του να φεύγει από το μονοθέσιο με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα πιτ.

Ωστόσο, το εν λόγω περιστατικό (αποκόλληση τροχού) τιμωρείται από τους κανονισμούς του πρωταθλήματος της Formula 1, σύμφωνα με το άρθρο 23.12, αφού παραβαίνει τους κανόνες ασφαλείας.

Σε ανακοίνωση τους οι αγωνοδίκες τόνισε πως από την εξέταση των μερών αποδείχτηκε πως ο τροχός δεν είχε τοποθετηθεί με σωστό τρόπο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!