Πληρώνει ο Στάθης Ταυλαρίδης για την αποβολή του στο ματς με τα Τρίκαλα, όπου ο Άρης ηττήθηκε 1-0 και βρίσκεται ξανά με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την άνοδο.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Κωστένογλου, η διοίκηση ανακοίνωσε πρόστιμο στον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό προς… παραδειγματισμό για το μέλλον.

Ο λόγος έγκειται στο ότι ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού δέχθηκε ανόητη κόκκινη κάρτα στο 72’ εκείνου του αγώνα και ουσιαστικά «κρέμασε» τις προσπάθειες των συμπαικτών του για θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου πως οι Θεσσαλοί έπαιζαν με δέκα από το 68’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

TAGS: Άρης