Με πρόστιμο 28.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για τα... περί χιτλερικής Γερμανίας.

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης)
», αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο κανονισμός προβλέπει αρχικά τιμωρία με πρόστιμο και σε περίπτωση επανάληψης απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Στην κορυφή με 3/3 μαζί με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική

Ματσάρα και «πράσινο» 3Χ3: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς!

Με αργεντίνικη φινέτσα ο Παναθηναϊκός νίκησε τη θαρραλέα Κηφισιά

Χέρι από τον Αντόνισε και πέναλτι μέσω VAR για τον Παναθηναϊκό, σκόραρε για το 2-1 ο Ταμπόρδα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.