Να και κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί!

Η σαββατιάτικη (17/2) αναμέτρηση της Χάνσα Ρόστοκ με το Αμβούργο για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2, διακόπηκε προσωρινά στο 10ο λεπτό της επειδή δύο τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια με καπνογόνα πάνω τους, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο!

Μόλις το αντιλήφθηκαν, μέλη της ασφάλειας του γηπέδου άρχισαν να... κυνηγούν τα αυτοκινητάκια, καταφέρνοντας τελικά να τα απομακρύνουν, έτσι ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας!

Βίντεο από το απίθανο σκηνικό:




Οι οπαδοί της Χάνσα επέλεξαν αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας, δηλώνοντας, όπως συνέβη και σε πολλά ακόμα παιχνίδια των γερμανικών πρωταθλημάτων, την εναντίωσή τους στην απόφαση της DFL να πει «ναι» στις ιδιωτικές επενδύσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη φάση στο Μεξικό: Παίκτης πήγε να σκοράρει με το χέρι και γκολκίπερ απέκρουσε με τον πισινό

Έπος: Παίκτης της Μοντερέι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και κλώτσησε τον βοηθό διαιτητή

Σάλος με ανάρτηση της συντρόφου του Τεό Ερναντέζ για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Κατάλληλο για... πόλο: Διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ισπανία δοκίμασε αναπήδηση μπάλας σε «λίμνη»

Ακόμα παίρνει φόρα: Τζαμαϊκανός έκανε 27 βήματα πριν εκτελέσει πέναλτι και τα... έκανε μαντάρα!

Ο Βαλντεράμα άλλαξε! Κουρεύτηκε η πιο γνωστή… αφάνα των γηπέδων

Ballon d’Or Heist: Η Χρυσή Μπάλα εξαφανίζεται και αρχίζει το απόλυτο κυνηγητό

Τροχαίο με... αγέλη αγριογούρουνων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων

Σίντνεϊ Σουίνι: Βγάζει τον στηθόδεσμο και βάζει… στοίχημα – Η νέα διαφήμιση μετά τον σάλο

Κινηματογραφική καταδίωξη: Ινδός αστυνομικός ανέβηκε σε αυτοκίνητο για να το σταματήσει!