Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παρά το κώλυμα του διαιτητή Αναστόπουλου δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας. Μάλιστα κάποιοι θέλησαν προφανώς να… ξεφορτωθούν κάποια καπνογόνα και κροτίδες που είχαν μαζί τους.

Στα 20’’ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς λόγω ρίψης κροτίδων, ενώ είχαν ανάψει (όπως και στο πρώτο ημίχρονο) κάποια καπνογόνα. Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, ζήτησε από τον κόσμο να συγκρατηθεί για να μην υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού. Μετά από περίπου 1-2 λεπτά το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι