Την ώρα που όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά τη συνέχιση της φετινής σεζόν, ο Άρης προχωράει τα πλάνα του σχετικά με την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει ήδη επίσημες προτάσεις ανανέωσης στον Μπρούνο Γκάμα και στον Χαβιέ Ματίγια.

Με αυτό τον τρόπο οι «κίτρινοι» ήθελαν να δείξουν στους δύο ποδοσφαιριστές πως τους υπολογίζουν και την επόμενη σεζόν.

Παρότι η κατάσταση στο οικονομικό επίπεδο παραμένει θολή, στον Άρη ήθελαν να «δέσουν» από τώρα τους δύο παίκτες, στους οποίους δίνει νέο μονοετές συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές σε ό,τι είχαν συζητήσει στην προ… κορωνοϊού εποχή και υπάρχουν αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Φτάνουμε στο τέλος και πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια - Η δουλειά των παικτών είναι τοπ»

Tα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Παπαδόπουλος: «Να αλλάξουμε τη νοοτροπία και την ψυχολογία μας - Υπάρχει χρόνος να αντιδράσουμε»

Λουτσέσκου: «Ακόμη μία θλιβερή στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια του παιδιού»

Πρώτη φορά βασικός στον Ατρόμητο και πλήγωσε την ΑΕΚ ο Μήτογλου για το 1-0!

Με full rotation και εννιά αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ που ανεβαίνει, ξεμπέρδεψε ρίχνοντας «σβηστή» τριάρα στον Λεβαδειακό

Ο πρωταγωνιστής Ελ Κααμπί και το ερυθρόλευκο πάρτι στις κερκίδες του Παγκρήτιου: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Επεισόδιο με οπαδούς στα δημοσιογραφικά της Τούμπας - Αποχώρησαν δημοσιογράφοι

Με Μάνταλο και Λιούμπιτσιτς η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο ο Πινέδα!

TAGS: Άρης