Να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με μείωση αποδοχών πρότεινε στον Ντίνο Μήτογλου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η Live Sport.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ προβλεπόταν να εισπράξει περίπου 600.000 ευρώ για την προσεχή σεζόν και η διοίκηση του πρόσφερε νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές, με τις συζητήσεις να είναι σε καλό δρόμο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τους παίκτες για τη μείωση στα φετινά συμβόλαια πετυχαίνοντας «ψαλίδι» σε μεγαλύτερο ποσοστό από το 20% που είχε συμφωνήσει η Ευρωλίγκα με την Ένωση Παικτών (ELPA).

Ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί τη νέα σεζόν στον ελληνικό του κορμό, καθώς θα παραμείνουν οι Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου, αναμένεται να ανανεώσουν οι Παππάς και Βουγιούκας, πιθανότατα θα επιστρέψει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ενώ είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή των Μποχωρίδη και Κασελάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!