Καλυμμένη σε κάθε ενδεχόμενο στις θέσεις των στόπερ θέλει να είναι η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ψαχτεί στην πιάτσα των μάνατζερ από τον περασμένο Δεκέμβρη, ώστε να είναι προετοιμασμένος σε περίπτωση που ετίθετο θέμα παραχώρησης του Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ, σε συνδυασμό με τα τερτίπια του Βόσνιου μετατρέπουν σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού τον Γενάρη.

Αυτός θα μπορούσε, αν το ήθελε η ΑΕΚ, να είναι πρώην αρχηγός της Λας Πάλμας, Αϊτάμι Αρτίλες. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει τη θέση του (μόλις 4 συμμετοχές φέτος) και η ισπανική ομάδα φέρεται να τον πρότεινε δανεικό τον Δεκέμβρη στην «Ένωση».

Δεδομένου λοιπόν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του (που λήγει το 2021), οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να κινηθούν για την απόκτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!

TAGS: A.E.K.