Ηθικό και νομικό ζήτημα προκύπτει από την παραπομπή του Γιώργου Μποροβήλου σε δίκη για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό.

Η είδηση έχει ήδη φέρει κινητοποίηση στα στρατόπεδα αρκετών ομάδων, που ετοιμάζουν πρόταση μομφής. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ΑΕΚ, ενώ ενδέχεται στο ίδιο «κλαμπ» να βρεθούν ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος σε δίκη έχει παραπεμφθεί και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτρης Τζελέπης.

Η παραπομπή και των δύο αφορά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε την Πέμπτη, και σύμφωνα με αυτό συνολικά 85 άτομα θα βρεθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο «Koriopolis».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»