Τη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι με τους παίκτες που κοιτάζει από την Serie A αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato».

Με τίτλο «ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για ψώνια στην Ιταλία, ιδού τα ονόματα του Στραματσόνι», στο κείμενο αναφέρεται αρχικά στο πιο πρόσφατο απόκτημα των «πράσινων», Τζιαντομένικο Μέστο, και τονίζει ότι με αυτή τη μεταγραφή μοιάζει πολύ πιθανό κι άλλοι συνάδελφοι του να πειστούν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ωστόσο, πριν «κλείσει» ο 33χρονος στον Παναθηναϊκό, υπήρχαν συζητήσεις με έναν άλλο μπακ που γνωρίζει πολύ καλά ο Στραματσόνι από την θητεία του στην Ίντερ. Τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ. Ακόμη ένα όνομα που αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο είναι του Λορένσο Κρίσετιγκ της Μπολόνια.

Οι Ιταλοί, όμως, δεν σταματάνε να τονίζουν ότι το πιο «hot» όνομα που υπάρχει στη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού, είναι αυτό του Αντόνιο Νοτσερίνο. Ο έμπειρος μέσος θα μείνει ελεύθερος από τη Μιλάν και τόσο η Κάλιαρι όσο και η Τζένοα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. O Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου