Στην πόρτα της εξόδου της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζερεμί Ματιέ, με τον 34χρονο Γάλλο στόπερ να ψάχνει ομάδα για να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ωστόσο το όνομα του συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Σενάρια μάλιστα από τη Γαλλία, αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, που είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» για τον Λεβέκ, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι ο παίκτης προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Ακόμα και αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, μιλάμε για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Για τον στόπερ της Μπάρτσα υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία, ενώ το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»