Πρόταση-έκπληξη κατέθεσε στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Λιόλιος για τη θέση του μεταβατικού προέδρου της ΕΟΚ, μέχρι να γίνουν εκλογές.

Αν και χθες στη συνέντευξη Τύπου είχε μιλήσει για έναν εκ των Παναγιώτη Γιαννάκη ή Κωστή Ζομπανάκη, σήμερα (βλέποντας προφανώς και τις διαφωνίες των άλλων συνυποψηφίων) αποφάσισε να προτείνει τον Νίκο Φιλίππου.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, μέλος της χρυσής ομάδας του 1987 και με ρόλο εκτός γηπέδου στις επιτυχίες του 2005 και του 2006, θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής και διατηρεί καλές σχέσεις όχι μόνο με τον Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και με τον Παναγιώτη Φασούλα (υπήρξαν συμπαίκτες και είναι κουμπάροι), αλλά και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Παναγιώτης Φασούλας αρχικά φέρεται να επιθυμούσε να αναλάβει εκείνος προσωρινά τη διοίκηση (μέχρι να γίνουν εκλογές), ενώ ο τρίτος υποψήφιος, Άγγελος Παπανικολάου, προτιμούσε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Μένει να φανεί αν οι άλλες πλευρές θα συναινέσουν ή όχι σε ένα πρόσωπο, προκειμένου να γίνει ομαλά η μετάβαση σε μια διοίκηση η οποία θα «τρέξει» την ομοσπονδία μέχρι να γίνουν οι εκλογές.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι την Τετάρτη, όταν και ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι