Την προτίμηση του να αγωνιστεί στη Λίβερπουλ και όχι στη Γιουβέντους ή την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ματίας Ντε Λιχτ.

Ο Ολλανδός αμυντικός του Άγιαξ είναι ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της Ευρώπης αυτή την στιγμή και πολλές ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να τον προσεγγίζουν.

Ο νεαρός παίκτης δήλωσε πως θα ήθελε να πάει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ λόγω του Βίργκιλ Φαν Ντάικ καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο θα μάθει πολλά.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος άσος δήλωσε: «Ο Φαν Ντάικ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που μπορώ να πάρω πολλά από αυτόν. Θα μπορούσα να πάω μαζί του στη Λίβερπουλ αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ο Άγιαξ. Είμαι συγκεντρωμένος στην τωρινή μου ομάδα. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει».

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube