Πολύ πιθανή θεωρείται η αποχώρηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ το προσεχές καλοκαίρι, με επικρατέστερο προορισμό την επιστροφή στην Αγγλία. Μάλιστα, οι Βεστφαλοί δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του 20χρονου άσου, αρκεί να ικανοποιηθούν στο οικονομικό σκέλος.

Ο Άγγλος διεθνής αγωνίζεται για τρίτη χρονιά στην Μπουντεσλίγκα, προερχόμενος από την ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα τρεις ομάδες της Premier League θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, καταθέτοντας προτάσεις στην Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει να προτιμά να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ.

Εξάλλου, υπάρχουν δημοσιεύματα, κυρίως στην Ισπανία, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον παίκτη της Ντόρτμουντ, ο οποίος μετρά 14 γκολ και 16 ασίστ τη φετινή σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι θα έχει πολλά επεισόδια αναφορικά με τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Τζέιντον Σάντσο, που θα τον βρει πιθανότατα στην Αγγλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρσεναλ για τίτλο, πήγε στο +6 με τριάρα και ελπίζει σε… δώρο!

Νίκη Ευρώπης μετά από δύο μήνες για τη Μπρέντφορντ, που σπρώχνει τη Γουέστ Χαμ στον γκρεμό - Ανάσα για τη Νιούκαστλ!

Διπλά άτυχος ο Μαυροπάνος με αυτογκόλ και ακυρωθέν γκολ σε ένα εξάλεπτο!

Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς - Έμεινε εκτός των playoffs ανόδου η Ρέξαμ!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ στο κυνήγι του Άλβαρες - Το ποσό που δίνουν οι «κανονιέρηδες»!

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»