Δύο προτάσεις έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όπως έχει αποκαλύψει στον Τύπο του Βελγίου.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως οι επιλογές που εξετάζει αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας, όμως έδωσε προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν τίτλους και έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Champions League.

Παρόλα αυτά, από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει κάτι τόσο προχωρημένο.

Η αλήθεια είναι ότι όπως έχουμε γράψει πρόσφατα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί επίμονα από τη στιγμή που μένει ελεύθερος και μάλιστα με την επισήμανση ότι τον ενδιαφέρει πολύ μετά την Αντερλεχτ να παίξει στους «ερυθρολεύκους».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ