Οι τρεις διαθέσιμες γόμες της Pirelli θα είναι η πολύ μαλακή, η μαλακή και η μέση γόμα, στο Γκραν Πρι που θα διεξαχθεί στην πίστα «Autodromo Hermanos Rodriguez» της πόλης του Μεξικό.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου θα έχουν στο Μεξικό από πέντε σετ πολύ μαλακής γόμας. Ο Λιούις Χάμιλτον θα έχει και άλλα πέντε μαλακής γόμας, ένα περισσότερο από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Οι πιλότοι της Torro Rosso έχουν επιλέξει πιο επιθετική στρατηγική, διαλέγοντας οκτώ σετ της πολύ μαλακής γόμας, που είναι και η πιο γρήγορη διαθέσιμη. Αντίθετα, τα λιγότερα σετ θα έχουν οι δύο πιλότοι της Mercedes. Την πιο συντηρητική προσέγγιση θα έχει ο Κέβιν Μάγκνουσεν, ο οποίος θα έχει πέντε σετ μέσης γόμας, περισσότερα από κάθε άλλο οδηγό.



Επιμέλεια: Νίκος Αρβανίτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!